Forrás: Vár: a Speiz

Pacalragu zöldségpürével, vajas pirított zöldségekkel

Pacalragu zöldségpürével, vajas pirított zöldségekkel

Hideg vízben jól átmossuk a pacalt. Sós, babérlevéllel és egész borssal ízesített vízben megfőzzük, majd hideg vízben gyorsan kihűtjük. Klasszikus pörköltalapot készítünk a császárszalonnával. Belerakjuk az öszszevágott pacalt, az apróra metélt paprikát és paradicsomot, majd fedő alatt puhára főzzük. A kész pacal egyharmadát kivesszük, összeturmixoljuk, visszaöntjük
a raguhoz, ezzel surítjük az ételt. Köretként sárgaborsópürét és vajas, pirított zöldségeket kínálunk.

kaloria 580 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vár: a Speiz

Ajánlataink