A rizstésztát körülbelül fél órára forró, sós vízbe áztatjuk.
Összekeverjük a mártáshoz a hozzávalókat.
A raguhoz a húst és a zöldségeket vékony csíkokra vágjuk. Egy nagy serpenyőt felforrósítunk az olajjal. Beletesszük a csirkehúst, és fehéredésig pirítjuk, továbbra is magas hőfokon dolgozva.
Hozzáadjuk az összevágott zöldségeket és tofut, sózzuk, jól átpirítjuk.
Az elkészült ragut az edény falához húzzuk, középre ütjük a három felvert, megsózott tojást, rántottát sütünk, majd összeforgatjuk a serpenyőben lévő raguval, a mogyoróval és a megpuhult, leszűrt tésztával.
Ráöntjük a mártást, alaposan összepirítjuk. Forrón tálaljuk lime-cikkekkel és friss korianderrel megszórva.
Mézes-csilis kacsacomb szójaszószos-zöldséges pirított tésztával