Forrás: Pásztor Tünde

Paprikás quiche

Paprikás quiche

A túróból, a sóból, a tojásból, a lisztből és 3 evőkanál olívaolajból tésztát gyúrunk, majd fóliába csomagolva 30 percre a hűtőszekrénybe tesszük. A paprikákat
félbevágjuk, kimagozzuk, csíkokra szeleteljük, s egy evőkanál olívaolajon megdinszteljük. Összezúzott fokhagymával, sóval, borssal, provence-i fűszerkeverékkel
és pirospaprikával fűszerezzük. Hozzáadjuk a kockákra vágott paradicsomot, azután az egészet további 5 percig együtt dinszteljük.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tésztát lisztezett gyúródeszkán kör alakúra kinyújtjuk, és kibélelünk vele egy 26 cm átmérőjű kivajazott formát. A zöldséges keveréket egyenletesen a tésztára simítjuk. A márványsajtot villával áttörjük, elkeverjük a tejföllel, azután ráöntjük a zöldség tetejére, és a quiche-t körülbelül 40 perc alatt megsütjük.

kaloria 245 CAL
ido 85 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink