Forrás: Pásztor Tünde

Paradicsomos zúzaraguleves

  1. Az apróra vágott szalonnát kipirítjuk egy fazékban. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, üvegesre pároljuk. Sóval, zúzott fokhagymával, kicsi borssal ízesítjük. Rádobjuk a megtisztított zúzát, és csak annyi lével (vízzel vagy alaplével) engedjük fel, hogy félig lepje el. Fedő alatt puhára pároljuk. Ha elforrna alóla a folyadék, mindig pótoljuk. Amikor már majdnem puha, hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott zöldségeket és a paradicsompürét. Öntünk hozzá annyi folyadékot, hogy összesen másfél liter legyen, és készre főzzük. Ha kell, sózzuk.

Gyenge zúzaleves

 

kaloria 220 CAL
ido 140 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.