Forrás: Pásztor Tünde

Paradicsomos kagylóragu sajtos tésztával

Paradicsomos kagylóragu sajtos tésztával

A tésztát sós vízben roppanósra kifőzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük. A finomra vágott póréhagymát és fokhagymát olívaolajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét meg az apróra vágott bazsalikomot, és rádobjuk a felengedett kagylóhúst. Pár percig pároljuk, majd beletesszük a kis kockákra vágott paradicsomot, és az egészet összeforraljuk.
A tésztát összekeverjük a megreszelt sajttal, majd összeforgatjuk a raguval. Tálaláskor frissen reszelt parmezánt kínálunk hozzá.

kaloria 620 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink