Parajjal töltött kaviáros tengerihal-gyűrűk
A felolvasztott vajon egy kicsit megpirítjuk a lisztet. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, rátesszük a leveles parajt,
és sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük. Jól elkeverjük, majd felöntjük a tejszínnel. A főzeléknél egy kicsit sűrűbb mártást főzünk belőle – ez lesz a hal tölteléke.
A halfiléket hosszában kettévágjuk, hosszú csíkokat
formálunk belőlük. Megsózzuk, és a csíkokból gyűrűket
képezünk. A gyűrűket kiolajozott tepsibe tesszük, és habzsákból vagy kilyukasztott nejlonzacskóból belenyomjuk
a spenóttölteléket. Aláöntjük a fehérbort, betesszük a
180 fokos sütőbe, és körülbelül 10 percig sütjük. Tálaláskor
a tetejükre kaviárt és citromkarikákat teszünk.