Kevés olívaolajon megpirítjuk a fenyőmagot és a szeletekre vágott fokhagymát.
Rádobjuk a megtisztított, leszárított parajt meg a rukkolát, és már csak addig melegítjük, míg össze nem esnek a levelek. Sózzuk.
A lisztből és 6-8 tojásból a szokásosnál kicsit keményebb galuskatésztát keverünk.
Deszkáról forró, sós vízbe szaggatjuk, vízbe mártott késsel. Mivel nagyobbak a tésztadarabok, a szokásosnál kicsit hosszabb ideig főzzük. A spenótos alapra szedjük, összeforgatjuk.
Egy kis fazékban sós-ecetes vizet forralunk, beledobunk egy babérlevelet is. Egyesével beleütjük a tojásokat. Három-négy percig főzzük, így folyós marad a közepük.
Egy-egy tojást rakunk a kitálalt zöldséges tészta tetejére, megszórjuk fenyőmaggal