Parajos nokedli gombapaprikással

Parajos nokedli gombapaprikással

A parajt felolvasztjuk, majd egy gerezd zúzott fokhagymával és sóval ízesítve megfuttatjuk egy evőkanálnyi forró olajon.
A lisztet összedolgozzuk a kihűlt parajkrémmel, a tojásokkal meg annyi vízzel, hogy lágy galuskatésztát kapjunk. A tésztát nokedliszaggatón lobogó, sós vízbe szaggatjuk, majd amikor megfőtt, leszűrjük és forró olajra dobjuk.
A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, a hagymát felaprítjuk, és olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a szeletelt gombát, majd sóval, borssal és pirospaprikával fűszerezve készre pároljuk. Az elkészült gombapaprikásba belekeverjük a tejfölt, és a parajos nokedlivel körítve tálaljuk.

kaloria 530 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.