Kézzel vagy fakanállal óvatosan, nehogy szétszakadjon, fellazítjuk a csirkecombok bőrét. Besózzuk kívül-belül, és hagyjuk állni, míg elkészítjük a tölteléket.
Enyhén sós vízben megfőzzük a rizst.
Az összes zöldséget megtisztítjuk, és nagyon apró kockákra felvágjuk. Hozzákeverjük a rizshez a három evőkanálnyi reszelt parmezánnal, a juhtúróval és az összevágott petrezselyem zöldjével együtt.
Az egész tojást és a tojássárgáját egy tálba rakjuk, villával felverjük, hozzávegyítjük a rizses masszához. Ha nagyon híg lenne a töltelék, akkor várunk 10-15 percet, hogy a rizs felszívja a nedvességet.
Egy alkalmas méretű tepsit kikenünk zsiradékkal. A combokat egy evőkanál segítségével megtöltjük, majd belefektetjük a tepsibe. Alufóliával lefedjük, és 180 fokos sütőbe toljuk egy órára. Kivesszük, leszedjük róla a takarást, felemeljük a sütő hőfokát, és megpirítjuk egy kicsit a combok tetejét.
Füstölt gomolyával töltött csirkecombfilé rozmaringos, fokhagymás újburgonyával