Párolt pulykacombfilé hónapos retekkel, citromos vajmártással
Nagyobb darabokra vágjuk a húst, megsózzuk, és egy kizsírozott tepsibe fektetjük. Köré szórjuk a babérlevelet, a nagyobb darabokra vágott citromot, a tárkonyt, rálocsoljuk a bort. Megolvasztunk 5 dkg vajat, megöntözzük vele az előkészített húst. Alufóliával letakarjuk, és 180 fokos sütőben jó másfél órán át sütjük. Ha kész, a húst kiszedjük, melegen tartjuk, a pecsenyelevet átszűrjük, majd botmixerrel összedolgozzuk 15 dkg olvasztott vajjal. Egy serpenyőben felforrósítjuk a maradék öt dkg vajat, rádobjuk a megtisztított, nagyobb darabokra vágott retket, sózzuk, és roppanósra pároljuk. A pecsenyét felszeleteljük, a vajas-citromos mártással és a párolt retekkel tálaljuk.