Penne, Broccoli e Salsiccia (Penne brokkolival és olasz kolbásszal)

Penne, Broccoli e Salsiccia (Penne brokkolival és olasz kolbásszal)

A kolbászt lehéjazzuk, 1­×­1 cm-es kockákra vágjuk, és egy kevés olívaolajon lepirítjuk. A friss brokkolit kisebb rózsákra szedjük, a kolbászhoz adjuk, és együtt pirítjuk tovább, amíg a brokkoli megpuhul, de azért még roppanós marad. Beletesszük az apróra vágott fokhagymát, megsózzuk, és hozzáöntjük a paradicsomszószt. Ha túl sűrű lenne a mártás, kevés húslevessel hígíthatjuk.
A tésztát sós vízben „al dente” kifőzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük, végül összekeverjük a mártással. Tálalás előtt a tetejére ricotta salatát, azaz sós ricottát morzsolunk, de helyette természetesen megteszi a reszelt parmezán is.

kaloria 680 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink