Berakjuk egy erős zacskóba a babapiskótákat, és nyújtófával összetörjük. Egy lábasban felmelegítjük a vajat, beleszórjuk a piskótát. A morzsát belenyomkodjuk egy nagy, 24-26 cm átmérőjű tortaforma aljába. A hűtőszekrénybe rakjuk.
A krémhez kevés hideg vízbe áztatjuk a zselatinlapokat. Lereszeljük a citromok héját, a levüket kinyomjuk. Összekeverjük a mascarponét a joghurttal, a cukorral, a vaníliás cukorral, a lereszelt citrushéjakkal, a citromlével és a pezsgővel. Feloldjuk kevés meleg vízben a kifacsart zselatint, hozzákeverjük. Ha kezd dermedni, akkor beleforgatjuk a habbá vert tejszínt is. Ráöntjük a babapiskótás alapra, és legalább három órára hűtőszekrénybe rakjuk dermedni.
Tálalás előtt vékony citromkarikákkal, egy-két zöld levélkével díszítjük.