Pirított zöldséges csirkecsíkok tortillában

Vékony csíkokra felvágjuk a húst. Egy nagy serpenyőben kevés zsiradékot hevítünk. Rádobjuk a feldarabolt húst, és fehéredésig pirítjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. Rászórjuk a kifehéredett csirkére, sózzuk, borsozzuk, rálocsoljuk a Worcester-szószt, és kevergetve addig pirítjuk, míg a zöldségek roppanósra nem sülnek.

Összekeverjük az öntethez a majonézt a lereszelt fokhagymával, a porcukorral, a citromlével, az olívaolajjal és a szardellapasztával, majd beleforgatjuk a finomra reszelt parmezánt is.

A tortillák közepére teszünk egy-egy nagy adag zöldséges húst, megszórjuk reszelt sajttal, majd alaposan meglocsoljuk a dresszinggel. Felcsavarjuk. Nagy adag friss salátát adunk mellé.

Parajsaláta pirított gombával és fokhagymás csirkemellel

kaloria 860 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink