Vékony csíkokra felvágjuk a húst. Egy nagy serpenyőben kevés zsiradékot hevítünk. Rádobjuk a feldarabolt húst, és fehéredésig pirítjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. Rászórjuk a kifehéredett csirkére, sózzuk, borsozzuk, rálocsoljuk a Worcester-szószt, és kevergetve addig pirítjuk, míg a zöldségek roppanósra nem sülnek.
Összekeverjük az öntethez a majonézt a lereszelt fokhagymával, a porcukorral, a citromlével, az olívaolajjal és a szardellapasztával, majd beleforgatjuk a finomra reszelt parmezánt is.
A tortillák közepére teszünk egy-egy nagy adag zöldséges húst, megszórjuk reszelt sajttal, majd alaposan meglocsoljuk a dresszinggel. Felcsavarjuk. Nagy adag friss salátát adunk mellé.