Parajsaláta pirított gombával és fokhagymás csirkemellel

Csíkokra vágjuk a csirkemellet. Sózzuk, bedörzsöljük zúzott fokhagymával. Jól felforrósítunk egy serpenyőt, és kevés zsiradékon pirosra sütjük. Ha kész, kiszedjük a serpenyőből, és melegen tartjuk.

A helyére rakjuk a felszeletelt gombát, teszünk alá még egy kis zsiradékot, és elkezdjük párolni. Ha már majdnem készen van, hozzáadjuk a nagyobb kockára vágott vöröshagymát, és még pár percig együtt sütjük. Ha kész, beleforgatjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjét, sózzuk és borsozzuk. Egy salátástálba öntjük, beleforgatjuk a megtisztított spenótot és a meleg csirkecsíkokat.

Csicseriborsós parajsaláta

kaloria 220 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.