Forrás: Pásztor Tünde

Pirított sertésszűz friss parajjal és hónapos retekkel

Csíkokra vágjuk a szüzet, forró zsiradékon megpirítjuk. Lejjebb vesszük a hőfokot, rádobjuk a vékony cikkekre vágott lila hagymát. Ha puha már a hús, hozzámegy a cikkekre vágott retek is. Sózzuk, borsozzuk, meghintjük az összevágott petrezselyem zöldjével. Megszórjuk a felvágott hagymaszárral, a végén rádobjuk a zúzott fokhagymát és a parajt, átforgatjuk. Önmagában is finom, de kiadósabb, ha krumplipürét vagy petrezselymes krumplit adunk mellé.

kaloria 360 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.