- Összegyúrjuk az összes hozzávalót, annyi tejszínt adva hozzá, hogy jól kezelhető tésztánk legyen. Vékonyra kinyújtjuk. Ha van műanyag szaggatónk, akkor annál 2-3 centivel nagyobb átmérőjű köröket vágunk ki. Ráfektetjük a formára, a felébe halmozzuk a tölteléket, majd öszszecsukjuk. A maradék tésztát levágjuk. Ha nincs ilyen eszközünk, akkor egyszerűen megtöltjük a 10-12 cm átmérőjű köröket, félbehajtjuk, majd a szélét villával jól összenyomkodjuk. A töltött tésztákat egy sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és a hűtőszekrénybe tesszük legalább egy órára. Utána kivesszük, lekenjük a tetejét tojásfehérjével. 200 fokra előmelegített sütőben kezdjük sütni. Öt perc múlva csökkentjük a hőmérsékletet 170 fokra, és készre sütjük
Hozzávalók
1 személyre