Pisztráng nyári zöldségekkel
A cukkinit kockákra, a paradicsomot és a gombát négybe vágjuk. Megtisztítjuk, és vékony csíkokra szeleteljük a hagymát. A pórét felkarikázzuk, és összekeverjük a finomra
aprított petrezselyemmel. A pisztrángot megmossuk, felitatjuk róla a nedvességet. A belsejét bedörzsöljük sóval, és megtöltjük a petrezselymes-pórés keverékkel. A grillsütőn
az előkészített hal mindkét oldalát körülbelül 5-5 percig sütjük, közben olívaolajjal gyakran kenegetjük.
Közben a zöldségeket egy serpenyőben felforrósított 2 evőkanálnyi olívaolajon roppanósra pároljuk. Sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük. A zöldséget a pisztránggal
együtt tálaljuk. Ropogós kenyér vagy fóliában sült krumpli illik hozzá.