Pompás áfonyás sütemény karamellkrémmel koronázva
12 dkg kockákra vágott vajat 12 dkg cukorral krémesre keverünk, azután hozzáadjuk a tojásokat. A lisztet a sütőporral beleszitáljuk, adunk hozzá egy evőkanálnyi tejet, és jól elkeverjük. Elfelezzük a tésztát, az egyik felébe belekeverjük a kakaóport. A világos és a sötét tésztát nyomózsákokba töltjük, és váltakozva egy alufóliával kibélelt 30 cm-es sütőformába nyomjuk. A tetején szétterítjük az áfonyát, majd 30 perc alatt készre sütjük a 175 fokos sütőben. Ha kész, kiborítjuk a formából és hűlni hagyjuk. Az 5 dl tejet a pudingporral és 5 dkg cukorral kevergetés közben addig főzzük, amíg besűrűsödik, majd hűlni hagyjuk. A maradék vajat krémesre keverjük, azután kanalanként összedolgozzuk a kihűlt pudinggal. A sütőformát kibéleljük fóliával úgy, hogy a széle kilógjon. Belefektetjük a süteményt, a tetején elsimítjuk a karamellkrémet, 2 órát hűlni hagyjuk. A fehér csokoládét forró vízfürdőben felolvasztjuk, azután a kihűlt vajkrémre simítjuk. Hagyjuk megszáradni, majd a fólia segítségével kiemeljük a kész süteményt a formából. A tetejét fehércsokoládé-forgáccsal díszítjük.