Pulykahúsos, zöldséges nyári csőtészta

Pulykahúsos, zöldséges nyári csőtészta

  1. Feltesszük főni a vizet a tésztának, és amíg fő, elkészítjük a mártást. Kevés olívaolajon megfonynyasztjuk a zúzott fokhagymát. Beleszórjuk a finomra metélt petrezselyem zöldjét és bazsalikomot, felöntjük a tejszínnel. Reszelünk bele némi parmezánt, és az egészet sűrűre beforraljuk.
  2. A húst kockára vágjuk, egy másik edényben kevés zsiradékon lepirítjuk, majd sózzukborsozzuk. A zöldségeket megtisztítjuk, nagyobb kockákra vágjuk, a húsra dobjuk, együtt roppanósra főzzük.
  3. Ezt a húsoszöldséges ragut a tejszínes mártásba keverjük. A kifőtt tésztát rászedjük, lazán összeforgatjuk, forgácsolunk rá még egy kis parmezánt, és rögtön tálaljuk.

Spagetti carbonara

kaloria 550 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.