Pulykamájjal rakott zöldbab
A pulykamájat kockákra, a paradicsomot karikákra, a vöröshagymát finomra vágjuk. A megtisztított zöldbabot
2-3 cm-es darabokra vágjuk, sós vízben puhára főzzük, azután leszűrjük. Egy evőkanálnyi vajban megfonnyasztjuk a vöröshagymát. Hozzáadjuk a pulykamájat, és sóval, majoránnával, áttört fokhagymával,
borssal ízesítve, óvatosan kevergetve 2-3 perc alatt elősütjük. Kivajazott tűzálló tál alján szétterítjük a zöldbab felét. Rátesszük a májat, arra pedig a maradék zöldbabot. Meglocsoljuk a tojásokkal elkevert, megsózott tejföllel. A tetejére sorakoztatjuk a paradicsomkarikákat, végül megszórjuk a reszelt sajttal. Forró sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.