Rakott húsos-gombás palacsinta

Rakott húsos-gombás palacsinta

A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, és egy kevés olajon sóval, borssal ízesítve megpároljuk. Amikor kész, hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott füstölt húst, az apróra felkockázott tojásokat meg a petrezselyem zöldjét. Egy palacsintát megkenünk a töltelékkel, egy üressel lefedjük, majd összegöngyöljük. A dupla palacsintákat 5 cm-es darabokra vágjuk, és egy mély, kiolajozott tűzálló tálba oszlopszerűen egymás mellé állítjuk.

Öntet

A tejfölből, a tojássárgájából, 5 dkg reszelt sajtból, egy-egy csipet só és szerecsendió keverékéből öntetet készítünk, amit a lerakott palacsintákra öntünk. Megszórjuk a maradék reszelt sajttal, végül a sütőben jól átsütjük.

kaloria 350 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink