Rakott pityi spárgával és kínai kellel
A csirkecombokat sózzuk és borsozzuk, majd olívaolajban mindkét oldalukat hirtelen kisütjük (utána az olajat félretesszük a mártáshoz). A spárgát és a kínai kelt megtisztítjuk, és feldaraboljuk. Egy mély hőálló edénybe
öntünk egy kis olajat, rétegezve belehelyezzük a spárgát és a kínai kelt, ezekre a combokat, majd újra spárga és kínai kel következik. Előmelegített sütőben, alacsony fokozaton, lefedve körülbelül 20 percig pároljuk.
Besamel mártást készítünk lisztből, tejből és az olajból, melyben a hús sült. A mártást sóval, borssal, köménnyel
és gyömbérrel fűszerezzük, majd belekeverjük a felvert tojásokat. A félkész rakottasra ráöntjük a mártást, és újabb 20 percre visszatesszük a sütőbe, de most már fedő nélkül. Addig sütjük, amíg a teteje szép aranybarna lesz.