Éles késsel óvatosan kifilézzük a csirkecombokat, a bőrt rajta hagyjuk. Párhuzamos vágással kinyitjuk a húsokat, majd óvatosan kicsit kiveregetjük. Mindkét oldalukat sózzuk és borsozzuk.
Száraz, sütőpapíros tepsiben halványbarnára pirítjuk a panko morzsát. Utána a szokásos módon panírozunk: először lisztbe, utána felvert tojásba, végül pedig a pirított morzsába forgatjuk a csirkecombból készített szeleteket.
Egy nagy tepsibe sütőpapírt teszünk – ki is olajozhatjuk, de nem muszáj –, és ráfektetjük a bundázott húsokat úgy, hogy a bőrös felük legyen felül. 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
A körethez az újburgonyát ízlés szerint tisztítjuk, kockára vágjuk. Beletesszük egy nagy serpenyőbe a libazsírral együtt, kis sóval, borssal ízesítjük. Kevés vizet öntünk alá, és lefedve addig pároljuk, míg meg nem puhul. Ha kész, fedő nélkül kicsit lepirítjuk, majd hozzákeverjük az összevágott petrezselyem zöldjét.