Rau Xao Thit Ga (Pirított zöldségek csirkehússal)
A megtisztított gombát, karfiolt, kelkáposztát és a paprikát csíkokra, illetve kisebb darabokra vágjuk, sóval, borssal, vietnami fűszerkeverékkel, vegetával és halszósszal finoman befűszerezzük. Kevés forró olajban pár perc alatt keverve- rázogatva hirtelen megpirítjuk, hogy finom, roppanós maradjon a zöldség, azután kiszedjük egy tányérra.
A csirkemellet és a hagymát vékony csíkokra vágjuk, a zöldségekhez hasonlóan fűszerezzük, majd a serpenyőben maradt forró olajban pár perc alatt megsütjük. A natúr földimogyorót durvára vágjuk, és a sütőben egy kicsit megpirítjuk. A pirított zöldségeket összekeverjük a hagymával sült húscsíkokkal, és elosztjuk a tányérokon. Frissen őrölt borssal ízesítjük, megszórjuk a pörkölt mogyoróval. Tetszés szerint zöldfűszerekkel, paradicsommal díszítjük. Köretnek párolt jázminrizst
kínálunk hozzá.