Összekeverjük az egész tojásokat az olajjal, egy csipet sóval, a narancs reszelt héjával, kifacsart levével. Egy másik edényben összevegyítjük a darált mandulát a porcukorral, a kétféle liszttel, a sütőporral és a vaníliás cukorral. Összeforgatjuk a két tál tartalmát.
Egy kerek tortaforma alját kikenjük olajjal, sorban belefektetjük a méretre vágott rebarbaraszárakat, a közökbe egy-egy szem epret nyomunk. Rákanalazzuk a tésztát. 180 fokos sütőben sütjük, körülbelül egy óra alatt sül át. Sülés közben egy fogpiszkálóval tudjuk ellenőrizni, hogy átsült-e a közepe (ez nem brownie, száraznak kell belül lennie).
Ha kész, kicsit hűtjük, majd átfordítjuk egy tányérra, hogy a rebarbara és az eper legyen felül. Megszórjuk porcukorral.