A TÉSZTÁHOZ:
ELŐKÉSZÍTÉS: 50 perc – SÜTÉS: 1 óra – Összekeverjük a lisztet a sütoporral, hozzáadjuk a többi belevalót, és fényes tésztát dagasztunk belole. Cipóvá formázzuk, zacskóba tesszük, és félórán át pihentetjük a hutoben. Enyhén lisztezett deszkán kinyújtjuk, és kibélelünk vele egy sütopapírral fedett közepes vagy nagy tepsit. Villával megszurkáljuk, és 180 fokra elomelegített sütoben 20 percig elosütjük. Hagyjuk hulni.
A RAKOMÁNYHOZ:
Összekeverjük az áttört túrót a tejszínnel, a porcukorral és a vaníliás cukorral, a pudingporral, a tejjel és a tojások sárgájával. Habot verünk a fehérjékből meg az evőkanálnyi kristálycukorból, és hozzádolgozzuk a túrós krémhez. Rásimítjuk a félig sült tészta tetejére. A rebarbarát megmossuk, feldaraboljuk, és rászórjuk a krém tetejére. Visszatoljuk a 180 fokos sütőbe, és körülbelül félóra alatt megsütjük. Körülbelül félidőben kivesszük, megszórjuk a mandulával, és együtt készre sütjük.