Forrás: Vendégváró

Rétki Gábor lágy grillsajtja édesköménnyel, céklaforgáccsal, salátaszívvel

A céklát megtisztítjuk, forgácsokra vágjuk, összekeverjük ízlés szerint olívaolajjal és a gránátalmával. Sózzuk-borsozzuk, és pár csepp málnaecettel kikerekítjük az ízeket. A petrezselyem zöldjét, a csemegeuborkát, az édesköményt kevés olívaolajjal összeturmixoljuk, ez lesz a salátaöntet. A salátaszívet kettévágjuk, meglocsoljuk az öntettel, és melléje teszünk két koktélparadicsomot félbe szelve. A jó minőségű gomolyát 20 dkg-os hasábokra vágjuk, forró teflonserpenyőben hirtelen mindkét oldalát megpirítjuk, majd a salátánkra helyezzük.

kaloria 690 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vendégváró

Ajánlataink