Ribizlis puffancsok

Ribizlis puffancsok

A tojások sárgáját a tejjel meg egy csipetnyi sóval felverjük, majd a lisztet is hozzádolgozzuk, és belecsorgatjuk a felolvasztott vajat. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a leszemezett ribizlivel együtt a tésztához keverjük.
Egy tarkedlisütőben vajat olvasztunk, a sütő mélyedéseibe két-három evőkanálnyi tésztát töltünk, és közepes lángon sütni kezdjük. Körülbelül 2 perc alatt megsül az alja, ekkor
óvatosan megfordítjuk, és a másik oldalát is szép aranybarnára sütjük. Amikor kisült az összes puffancs, a
tetejüket megszórjuk porcukorral, és melegen tálaljuk.

kaloria 220 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.