Rizses alap
A barackot felaprítom, a szőlőlével meg a cukorral megfőzöm. A gyümölcsöt kiszedem, a lébe pedig beleszórom a zseléport, és kis lángon felforralom. Ha kész, langyosra hűtöm, és egy hideg vízzel kiöblített kuglófformába töltöm. A barackdarabokat belerakosgatom, és a formát a hűtőszekrénybe teszem hűlni.
Töltelék
A rizst 2 dl vízzel elkezdem főzni. Ráöntöm a tejet, csipetnyi sót adok hozzá, és kis lángon főzöm. Ha kész, cukorral és olvasztott csokival ízesítem. A joghurtot addig
melegítem a zselatinnal, míg fel nem olvad. Ezután a rizshez keverem, és a kihűlt barackos kocsonyára öntöm.
Visszateszem a hűtőbe, és amikor teljesen kihűlt, kiöntöm
egy tányérra. Reszelt fehér csokival díszítem.