Forrás: Pásztor Tünde

Rucolás göngyölt pisztráng

Rucolás göngyölt pisztráng

A halakat megtisztítjuk és kifilézzük. Bedörzsöljük sóval,
mustárral és zúzott fokhagymával. A filéket egy deszkára
tesszük úgy, hogy a bőrös felük legyen alul. Mindegyikre
teszünk egy adag rucolát, szépen elterítjük, majd a szeleteket föltekerjük, és hústűvel megtűzzük, hogy sütés közben ne nyíljanak szét. A pisztrángcsomagokat közepesen forró olajban megsütjük.

Saláta

A saláta hozzávalóit megtisztítjuk, megmossuk, vékony csíkokra vágjuk, és egy nagy salátástálba tesszük. (Ha marad a rucolából, azt is hozzáadjuk.)

Öntet

Az öntet hozzávalóit összekeverjük, és a tálalás előtt meglocsoljuk vele a salátát.

kaloria 430 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink