- Lássuk, hogyan lesz a zimankós téli esték sütni való csemegéjéből ünnepi fogás. A mazsolát rumba áztatom.
Annyi tejből, amennyi a pudingporos csomag ajánlásán található, pudingot készítek. A barnacukrot hozzáadom,
és együtt simára keverem. A megmaradt tejet felforralom, és az elkevert pudingporos krémet hozzáadom úgy, hogy csomómentes maradjon. Belemorzsolom a gesztenyemasszát, és pár percig főzöm. Ha jól átfőtt, leveszem a tűzről, ízesítem a vaníliás cukorral, dúsítom a tejszín felével, majd habverővel jól felhabosítom és a mézzel meglocsolom.
Tálaláskor a maradék tejszínt felverem, habgaluskát szaggatok belőle a leves tetejére, és narancscsíkokkal,
mazsolaszemekkel, valamint friss citromfűlevéllel díszítem.
Hozzávalók
4 személyre