Forrás: Petrovics György

Rumos gesztenyekrémleves

  1. Lássuk, hogyan lesz a zimankós téli esték sütni való csemegéjéből ünnepi fogás. A mazsolát rumba áztatom.
    Annyi tejből, amennyi a pudingporos csomag ajánlásán található, pudingot készítek. A barnacukrot hozzáadom,
    és együtt simára keverem. A megmaradt tejet felforralom, és az elkevert pudingporos krémet hozzáadom úgy, hogy csomómentes maradjon. Belemorzsolom a gesztenyemasszát, és pár percig főzöm. Ha jól átfőtt, leveszem a tűzről, ízesítem a vaníliás cukorral, dúsítom a tejszín felével, majd habverővel jól felhabosítom és a mézzel meglocsolom.
    Tálaláskor a maradék tejszínt felverem, habgaluskát szaggatok belőle a leves tetejére, és narancscsíkokkal,
    mazsolaszemekkel, valamint friss citromfűlevéllel díszítem.

Gesztenyés pohárkrém

Gesztenyés tiramisu pohárban

kaloria 480 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Petrovics György

Ajánlataink