Sajtos-újhagymás sós bukta

A tészta össze hozzávalóját keverőtálba tesszük, és kézzel vagy géppel szépen kidagasztjuk. Ha már elválik az edény falától, letakarjuk, és egy órán át kelesztjük.

Amíg kel a tészta, elkészítjük a tölteléket: összekeverjük a reszelt sajtot a krémsajttal és a felaprított újhagymával.

A megkelt tésztát enyhén lisztezett munkafelületre borítjuk, és viszonylag vastagra nyújtjuk. Felvágjuk nyolc négyzetre. Mindegyik közepére teszünk egy-egy csík tölteléket. Felcsavarjuk, kizsírozott tepsibe rakjuk. Ismét hagyjuk fél órát kelni.

Végül felvert tojással lekenjük, megszórjuk reszelt sajttal, és 190 fokos sütőben fél óra alatt aranybarnára sütjük.

Káposztás hajtóka

kaloria - CAL
ido 155 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Ajánlataink