Sajtos harula

Sajtos harula

Finomra vágjuk a megtisztított vöröshagymát. A szalonnát felkockázzuk, és egy serpenyőben ropogósra sütjük. Rádobjuk a hagymát, megpirítjuk. Meghámozzuk a burgonyát, és nagyon finomra reszeljük. Összekeverjük a liszttel, az egész tojással, valamint a kihűlt sült hagymával. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Kizsírozunk egy tepsit, belesimítjuk a masszát. Forró sütőben addig sütjük, míg össze nem áll a tészta. Kivesszük, a tetejére szórjuk a reszelt sajtot, visszatoljuk a sütőbe, és rápirítjuk

kaloria 200 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.