Forrás: Ványi László

Sajtos karajtekercs majonézes körtesalátával

Sajtos karajtekercs majonézes körtesalátával

A húst szeletekre vágjuk, azután húsverő kalapáccsal
kilapítjuk. Megsózzuk, és mindegyikre teszünk egy-egy
darabkát a hasábokra vágott sajtból. A hússzeleteket felgöngyöljük és alufóliába csomagoljuk. A tekercseket tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk mellé, és 160 fokos sütőben 25 percig sütjük. A fóliában hagyjuk kihűlni.
A körtét meghámozzuk, félbevágjuk, kivesszük a magházát, és egy keveset kikanyarítunk a húsából is. A körtedarabkákat összekeverjük a narancs reszelt héjával, egy kevés narancslével meg a majonézzel, és visszatöltjük a körte üregébe.
A karajtekercseket felszeleteljük – hidegen és melegen
egyaránt finom –, majd a majonézes körtesaláta kíséretében tálaljuk.

kaloria 570 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Ványi László

Ajánlataink