Szükség szerint megtisztítjuk a vegyes zöldségeket, és körülbelül egyforma kockára vágjuk.
Egy serpenyőbe pár evőkanálnyi szezámolajat öntünk, és puhulási sorrendben tesszük bele a zöldségeket. Először a sárgarépát, utána a cukkinit, padlizsánt, zellert, paprikát stb., só nélkül roppanósra pároljuk. Ha kész, sózzuk. Hagyjuk teljesen kihűlni.
Száraz serpenyőben világosra pirítjuk a szezámmagot. Megmossuk a levélsalátát, leszárítjuk, végül összeforgatjuk a sült zöldségekkel és a megpirított szezámmaggal.
A halat ízlés szerint egyben, nagyobb darabokban vagy kis falatokban rátesszük vagy belekeverjük. A sült zöldségek szezámolaja, a só és a hal kellően ízesítik a zöldségeket, külön öntet már nem szükséges hozzá.