A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Egy kisebb tűzálló tálat vagy tepsit kikenünk vajjal.
Kemény habbá verjük a tojásfehérjéket, közben több részletben adagoljuk hozzá a kristálycukrot. Továbbra is folyamatos habverés mellett hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a tojássárgájákat. Fakanállal vagy szilikonspatulával óvatosan beleforgatjuk a lisztet és a reszelt citromhéjat. Ennél az édességnél különösen fontos, hogy ne törjük meg a habot.
Habkártya segítségével három nagy galuskát formázunk a habból, és belecsúsztatjuk egymás mellé az előkészített formába.
Betoljuk az előmelegített sütőbe, és 9-10 perc alatt aranybarnára sütjük. Nem szabad nyitogatni a sütő ajtaját, mert összeesik a galuskánk.
Ha kisült, megszórjuk porcukorral, és azonnal tálaljuk. Frissen, melegen az igazi.