Tészta
Összemorzsásítjuk a vajat a liszttel robotgép vagy reszelő segítségével, utána deszkára borítjuk, és gyorsan összegyúrjuk a sóval, a cukorral, a fahéjjal, a tojássárgájával. Ha nem állna össze, tehetünk hozzá kevés hideg vizet. Kis pihentetés után vékonyra nyújtjuk, kibélelünk vele egy fodros piteformát úgy, hogy oldala is legyen. Hideg helyen pihentetjük legalább egy órát. Megszurkáljuk, majd forró sütőben vakra sütjük.
Töltelék
A barackokat forró vízbe mártjuk fél percre, és lehúzzuk a héjukat. Elfelezzük, kimagozzuk, cikkekre vágjuk a gyümölcshúst. Felforralunk fél liter vizet az evőkanálnyi cukorral, és egy percre beledobjuk a felvágott barackot, aztán leszűrjük, hagyjuk kihűlni. A hideg tésztakosarat alul vastagon megkenjük a lekvárral. Habot verünk a tejszínből
a habfixálóval, összedolgozzuk a krémsajttal és a porcukorral. Rásimítjuk a lekvárra, a tetején elrendezzük a barackokat.