Sárgabarackos töltött libamell
Apró kockákra vágjuk a sárgabarackot, és konyakba áztatjuk. (Akár előző nap is megtehetjük, még ízesebb lesz a töltelék). Elfelezzük a libamellet. Mindkét felet felszúrjuk, a bőrét bevagdossuk, kívül-belül besózzuk. Éles késsel nagyon apróra felkockázzuk a csirkemellet. Összekeverjük a finomra vágott kakukkfűvel és a sárgabarackkal, csipet sóval ízesítjük. Egy kanál segítségével betöltjük a két mellet. Egyesével alufóliába
tekerjük. Kis sütőedénybe tesszük, öntünk alá 2-3 deci vizet, majd 140 fokos sütőben jó másfél órán át sütjük. Ekkor levesszük róluk az alufóliát, felemeljük a sütő hőmérsékletét 180 fokra, és megpirítjuk a húst. Hagyjuk egy kicsit állni, majd vékony szeletekre vágva tálaljuk,
salátával vagy valamilyen sült burgonyával. Nemcsak melegen finom, hanem hidegen is nagyon ízletes. Mivel nagyon mutatós, büféasztalra is nyugodtan kitehetjük.