Sárgarépás zellerkrém friss bagettel

Sárgarépás zellerkrém friss bagettel

A sárgarépát és a zellert kis lyukú reszelon lereszeljük, sózzuk-borsozzuk, félretesszük. Két tojás sárgájából 3 dl olajjal majonézt készítünk. A tojás sárgájához tegyünk 2 teáskanál mustárt, így az olajat nem csapja ki. A reszelt zöldségek a só hatására levet eresztenek, ezért kicsavarjuk oket. Összekeverjük a zöldségeket a majonézzel, a zúzott fokhagymával és apróra vágott petrezselyem zöldjével. Ízlés szerint sóval és borssal utánízesítjük. Egy éjszakán át hutoben érleljük. Friss bagettel kínáljuk.

kaloria 170 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink