Forrás: Receptposta

Savanyú káposztás kacsacomb

Felcsíkozzuk a szalonnát, a tepsi aljára tesszük. Ráhelyezzük a szükség szerint átmosott savanyú káposztát, ennek a tetejére kerül a meghámozott, uborkagyalun vékonyan felkarikázott burgonya. Erre jönnek a besózott kacsacombok, amelyeket befedünk a felszeletelt baconnal.

Fóliával letakarjuk, és jó meleg sütőben körülbelül 50 percig sütjük. Ha a kacsacomb megpirult, levesszük róla a fóliát, és pirosra sütjük. Ezzel elkészült az egytálétel, amely magában foglalja a frissen sült húst, a köretet és a savanyút is egyben.

kaloria 840 CAL
ido 100 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Receptposta

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.