Serpenyős vegán pizza

Elkészítjük a tésztát: egy nagy tálban az összes hozzávalót alaposan összekeverjük. Egy tapadásmentes, nagyobb serpenyőbe tesszük.

Összekeverjük a paradicsommártáshoz a paradicsompürét a vízzel, ízesítjük sóval, borssal, fokhagymaporral, bazsalikommal, pici cukorral. Hagyjuk állni pár percig, majd rákenjük a tésztára.

Lereszeljük a sajtot, egyenletesen rászórjuk a pizza tetejére, végül következnek a zöldségek: a felkarikázott cukkini, a felszeletelt gomba meg a kukorica.

Enyhén sózzuk a tetejét, majd elkezdjük sütni takaréklángon, fedő alatt. Körülbelül 15 perc alatt lesz készen. Bazsalikomlevelekkel díszítjük.

Vegán, gluténmentes házi gnocchi spenóttal, illatos dióval és vegán parmezánnal

kaloria - CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

1 személyre

Ajánlataink