Forrás: Receptposta

Sertéskaraj házi, paprikás gomolyával és burgonyapürével

A SERTÉSSÜLT BURGONYAPÜRÉVEL

Felszeleteljük a húst, és óvatosan kiveregetjük, majd sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát. Felforrósított zsiradékon pár perc alatt mindkét oldalukat megsütjük. Már tehetjük is a tányérra egy-egy vastag szelet sajt és egy-egy adag burgonyapüré társaságában. Friss zöldségeket rakunk mellé.

A PAPRIKÁS, HÁZI GOMOLYASAJT

ELŐKÉSZÍTÉS: 15 perc – NYOMTATÁS: fél nap – 1 adag: 60 kcal – A köret elkészítésének nehézségi foka 1-es – Felforraljuk a tejet. Levesszük a tűzhelyről, és kanalanként hozzákeverjük az ecetet, amely összerántja majd a tejet. Sűrű szűrőn átöntjük. A friss sajthoz még forrón hozzákeverjük a sót és az apróra vágott paprikát. Ritka szövésű ruhába tesszük, és felakasztjuk, vagy lenyomtatjuk egy alkalmas formában. Fél nap után kicsomagoljuk, utána hűtőben tároljuk. Nem áll el sokáig.

kaloria 720 CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Receptposta

Ajánlataink