Sertésragu spárgával, új répával

Nagy kockákra vágjuk a disznóhúst. Zsiradékot hevítünk egy lábasban. Belerakjuk a felvágott húst, és minden oldalát megpirítjuk. Ha már szép barna minden oldala, megsózzuk. Hozzáadjuk a meghámozott, nagyobb kockákra vágott vöröshagymát és a két gerezd zúzott fokhagymát. Ízesítjük még egy evőkanál mustárral és az összevágott petrezselyem zöldjével.

Fedőt teszünk a lábasra, és kis-közepes lángon rotyogtatjuk. Időnként ránézünk, megkeverjük, és ha esetleg szükséges, pici vizet öntünk alá, de végig sűrű szafton tartjuk.

Ha már puha a hús, hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt sárgarépát, és pár perc múlva belerakjuk a feldarabolt spárgát meg a cikkekre vágott lila hagymát is. Jól összerotyogtatjuk.

Kapros-cukkinis csirkeragu

kaloria 390 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.