Snidlinges túrós palacsinta salátával
Finomra vágjuk a vöröshagymát, majd megpároljuk egy evőkanál olajon. Egy tálban összekeverjük a túrót, az őrölt pirospaprikát és a lisztet két evőkanál olajjal, ízlés szerint sózzuk. Egy másik tálban habosra keverjük a tojásokat, adunk hozzá 1,5 dl vizet, majd mindezt összedolgozzuk a túrós keverékkel. Végül beleforgatjuk a felaprított snidlinget, és körülbelül húsz percig hagyjuk pihenni a masszát.
Meghámozzuk a sárgarépát és a karalábét, a cukkinit csak megmossuk. Zöldséghámozóval hoszszú, vékony csíkokat metszünk le belőlük. Az öntethez összekeverjük a mézet, a mustárt, az ecetet, sózzuk és borsozzuk. Apránként hozzáadunk három evőkanál olajat. Beleszórjuk a felaprított petrezselyem zöldjét. A felcsíkozott zöldségekhez hozzákeverjük a megmosott, leszárított rukkolaleveleket, ráöntjük a fűszeres mártást, megszórjuk a durvára tört mogyoróval. A maradék olajon palacsintákat sütünk a túrós masszából. A zöldségsalátával együtt tálaljuk.