Sokszínű zöldséges rizs
Két evőkanál kókuszzsíron kifehérítjük a rizst. Felöntjük a
felforrósított alaplével, elkezdjük főzni, ha kell, adunk még
hozzá forró vizet. Roppanósra főzzük, közben ízlés szerint
sózzuk. Meghámozzuk az édesburgonyát, felkockázzuk.
Egy nagy tepsire sütőpapírt terítünk, megkenjük kókuszzsírral.
Beleszórjuk az édesburgonyát, sózzuk, meghintjük
a fahéjjal, és 180-200 fokos sütőben addig sütjük, míg
itt-ott sötétbarnára nem pirul. A spenótot megmossuk, és
pici kókuszzsíron egy-két perc alatt megfonnyasztjuk. Végül
összeforgatjuk a főtt rizst a kétféle zöldséggel, meglocsoljuk
egy kis citromlével, és ízlés szerint sózzuk.