Forrás: Receptposta

Sonkás rizzsel töltött burgonya

ELŐKÉSZÍTÉS: 25 perc – FŐZÉS: 20 perc
– SÜTÉS: 40 perc – Héjastul megfőzzük a krumplit. Kihűtjük, meghámozzuk, a belsejét kivájjuk, felaprítjuk. Apróra vágjuk a sonkát. Összekeverjük a rizst a sonkával, a picire vágott főtt krumplival. Hozzákeverjük a négy felkockázott főtt tojást és a két nyerset is. Sóval és borssal ízesítjük. Betöltjük a krumplikat. Egy sütőtálat kizsírozunk vastagon, beleültetjük a krumplikat. A tetejükre pöttyintünk egy pici zsírt, és jó meleg sütőben pirosra sütjük, miközben egyszer kétszer körben meglocsoljuk a forró zsírral, amiben sül.

kaloria 350 CAL
ido 85 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Receptposta

Ajánlataink