Spagetti szalonnás paradicsommártásban

Spagetti szalonnás paradicsommártásban

A spagettit sós, forró vízben roppanósra főzzük. Közben nagyobb kockákra vágjuk, és ropogósra kisütjük a szalonnát. Megtisztítjuk és kockákra aprítjuk a hagymát. A pepperonit csíkokra vágjuk, majd a hagymával együtt a szalonnához adjuk, és üvegesre pároljuk. Beleforgatjuk a paradicsomot, és a mártást sóval-borssal fűszerezzük. Fedő alatt, mérsékelt tűzön körülbelül 15 percig rotyogtatjuk.
A spagettit leszűrjük, alaposan lecsepegtetjük, és a
mártással együtt tányérokra osztjuk. A bazsalikom lecsipkedett levelével díszítjük az ételt.

kaloria 500 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink