Forrás: Pásztor Tünde

Spárgával töltött borjúcomb tésztakabátban

Spárgával töltött borjúcomb tésztakabátban

A borjúcombot nagy, nyitott szeletté vágjuk, a húsklopfolóval egy kicsit megütögetjük. Rátesszük egy kiolajozott alufóliára, megsózzuk és meghintjük durvára őrölt színes borssal.
A sárgarépát és a sajtot megreszeljük, s előbb a sajttal,
majd a répával szórjuk meg a húst. A spárgát egy percre sós, szódabikarbónás vízbe dobjuk. Lecsepegtetjük, és a hús közepére tesszük. A húst felgöngyöljük, becsomagoljuk a fóliába, majd a 150-160 fokra előmelegített sütőben körülbelül 80 perc alatt megsütjük. Kivesszük a sütőből, és hagyjuk egy kicsit hűlni. A tésztát kinyújtjuk, ráfektetjük a borjúsültet, és belecsomagoljuk. A tetejét megkenjük tojássárgájával, és meghintjük durvára őrölt színes borssal. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és a 180 fokra felhevített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Tálalás előtt felszeleteljük, köretnek vajas zöld spárgát kínálhatunk hozzá.

kaloria 120 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink