Spenótos lasagne

Kevés zsiradékon megpároljuk az áttört fokhagymát. Rádobjuk a megtisztított friss spenótot (vagy a felengedett, kinyomkodott fagyasztottat). Sózzuk, borsozzuk, reszelünk rá kevés szerecsendiót, és pár percig sütjük. Hozzákeverjük a parmezánt, a ricottát, a túrót és a juhtúrót.

Egy kis sütőtálba rétegezzük a nyers száraz tésztát a spenótos krémmel. A tetejére szórjuk a félbevágott paradicsomot és a félkemény sajtot. Húsz percig pihentetjük, majd 160 fokos sütőben egy óra alatt pirosra sütjük.

Sütőtökös lasagne

kaloria - CAL
ido 110 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.