Spenótos juhtúróval töltött burgonya

Meghámozzuk és kettévágjuk a főtt krumplikat. A belsejüket egy kicsi éles kés vagy egy karalábévájó segítségével kikaparjuk, félretesszük.

A megtisztított, megmosott, lecsöpögtetett parajt kevés vajon megfonnyasztjuk, elkeverjük a zúzott fokhagymával, a juhtúróval meg a kivájt, apróra összevágott burgonyadarabokkal. Pár percig együtt pirítjuk, sózzuk-borsozzuk.

Visszatöltjük az előkészített burgonyacsónakokba.

Egy kisebb tepsit kikenünk a maradék vajjal, beleültetjük a megtöltött zöldségeket, és 180-200 fokos, forró sütőben jól rápirítunk (ha van grill funkció, akkor azzal a legegyszerűbb). Frissen kínáljuk a sült mellé.

kaloria 270 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink